Lekker Koffie van Van Tienen

 

Support & Kwaliteit

LIMCAF werkt met zorg en passie aan de juiste oplossing voor u, onze klant. Wij zijn een toegankelijk, enthousiast, Limburgs bedrijf en weten uw wensen naar onze technieken te vertalen. LIMCAF levert complete oplossingen, dit houdt in dat wij naast de automaten ook service en support bieden aan onze klanten. Onze serviceconcepten bieden u ondersteuning voor het lekkerste kopje koffie gedurende de werkdag. Ook verzorgen wij onderhoud voor elders aangeschafte apparatuur en machines.

Ingrediënten worden op route aangeleverd en onze eigen servicedienst waarborgt een 24-uursservice. Indien u als klant een snellere responstijd wenst is dit bespreekbaar – afhankelijk van afstand.

Wij staan 24/7 voor u klaar om kwaliteit te garanderen, in Limburg en in heel de Euregio.

De medewerkers van de technische dienst worden intern en extern opgeleid en zijn bekend met alle automaten welke wij aanbieden. Hierdoor zijn zij in staat om snel en adequaat te reageren op elke melding. Wanneer een machine niet ter plaatse gerepareerd kan worden, zal er in overleg met de klant (indien gewenst) een tijdelijke oplossing geboden worden zodat de koffievoorziening te allen tijde gegarandeerd is.