Douwe Egberts espresso 210 koffieautomaat (bean2cup) va. € 1250,-

Artikelnummer
Douwe Egberts espresso 210 koffieautomaat

Occasion*

*Afbeelding kan afwijken

 

Versgemalen koffie én variatie

- Top kwaliteit koffie door espresso zetmethodiek

- Veel variatie in koffie en andere warme dranken

- Snel bijvullen en schoonmaken

- Koffiesterkte, suiker en melk zijn instelbaar

- Heerlijke verse espressobonen

Heerlijke versgemalen espresso in een handomdraai De verfijnde krachtige smaak van espresso verovert Nederlanders meer en meer. Steeds vaker kiezen we voor koffies die bereid zijn volgens de originele espresso zetmethodiek: niet alleen thuis, maar ook op het werk. Door de Espresso 210 wordt voor u met één druk op de knop een heerlijke verse espresso gezet. Ook vele andere koffievarianten worden op espressobasis bereid. Zo kan iedereen genieten van zijn eigen favoriete warme drank. Stijlvol espresso drinken, waar u maar wilt. Een apparaat met smaak Zien is geloven.

De Espresso 210 heeft een transparante koffiecontainer, waardoor de verse bonen zichtbaar zijn. Voor elk afzonderlijk kopje maalt de machine een afgepaste hoeveelheid bonen. Verser kan niet. Stijlvolle uitstraling. Het design van de Espresso 210 is eigentijds en straalt de heerlijke smaak van verse espresso uit. Meer uitstraling? Kies dan voor een onderzetkast, servies of de speciale espressobekers van Douwe Egberts. Heerlijke versgemalen espresso De boon. Een goede, duurzaam verbouwde espressoboon is de beste basis. Daarom bestaan alle Douwe Egberts espressomelanges voor 100% uit speciaal geselecteerde, Utz gecertificeerde Arabicabonen. De melanges.

U kunt kiezen uit vier Douwe Egberts espressomelanges:

• Medium roast: een milde melange met een ronde smaak

• Dark roast: een pittige temperamentvolle melange

• Smooth selection: een superieure aromatische melange met een rijke, volle smaak

• Intense selection: een superieure, zeer krachtige temperamentvolle espressomelange

Gebruiksvriendelijk snel in onderhoud. De ingrediëntencontainers hangen aan handige geleiders waardoor het bijvullen en schoonmaken van de Espresso 210 heel eenvoudig is. Dat is meer genieten van koffie met minder moeite. Eenvoudige bediening. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en logisch. Eén druk op de knop is voldoende voor een verse kop espresso, koffie of een andere variant. Zelfs een perfecte cappuccino wordt eenvoudig bereid.

Soort automaat
Koffie automaat

Concepten
Espresso

Status
Occasion