Lekker Koffie van Van Tienen

 

LIMCAF...
Fresh brew (filterkoffie)

Filterkoffie wordt bereid uit vers gemalen koffiebonen.
Fresh brew koffieautomaten zetten deze traditionele en smaakvolle koffie op een moderne manier. Onze speciaal gebrande koffie wordt per kopje of kan vers gezet. De koffiesterktes kunnen individueel naar smaak aangepast worden, u bereidt en geniet van het kopje koffie van uw voorkeur.

Filterzetmethode

De filterzetmethode kent u waarschijnlijk van thuis: koffie zetten met een papieren filter. Ook bij deze koffiemachines, zowel bij een snelfilterapparaat (de kleinere variant) als een rondfilterapparaat (voor de horeca), komt de gemalen koffie in het filter in aanraking met heet water. De geur- en smaakstoffen worden aan de koffie onttrokken. Hoe fijner de gemaalde koffie, hoe korter de zettijd. Als de koffie te grof is gemalen, dan komen de smaken en geuren onvoldoende vrij. Is het koffiemaalsel echter te fijn, dan kan het filter dichtslibben.

De beste Fresh Brew of Filtermachine voor u

Een koffiemachine koopt u niet dagelijks. Er is veel aanbod in fresh brew koffiemachines, maar welke koffiemachine past nu het beste bij u? Wij helpen u graag de juiste machine uitkiezen. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten weten alles van de Fresh Brew machines, Filtermachines en andere koffiemachines. Neem contact op.

Merken met dit concept...

Douwe Egberts

Douwe Egberts


Lees meer